16 Haziran, 2014

Arjantin 2 - 1 Bosna Hersek


Arjantin ile Bosna Hersek arasında merkala beklenen maç bekleyenleri hayal kırıklığı uğrattı. Kötü bir futbolun sergilendiği mücadeleyi Arjantin 2-1 lik skor ile geçti. Arjantin'de Lionel Messi 1 gol atmasına karşın göz dolduran bir futbol ortaya koymazken Bozna Hersek'te ise Dzeko için aynı şeyleri söyleyebiliriz.



Dünya Kupası'nda Japon Taraftar Olmak

Dünya Kupası 2014'te Brezilya'ya ülkelerini desteklemeye giden Japon taraftarlar, son derece güzel imaj çiziyor. Japon taraftarlar, son derece çevre dostu. Dün gece Fildişi Sahili ile karşı karşıya gelen Japonya'da, taraftarlar maç bitiş düdüğünden hemen sonra stadyumda kendi oturdukları yerlerdeki tüm çöpleri poşetlere atarak temizledi.



Fransa 3 - 0 Honduras

Dünya Kupası 2014 E Grubu'nda Fransa ilk maçında Honduras'ı 3-0 mağlup etti ve grupta liderliği aldı.


Maçın başından sonuna kadar üstün futbol sergileyen Fransa'nın 2. golü de Çizgi kamerası sayesinde gol kararı alındı. Maç başlarken ayarlamayı yapamayan FIFA yetkilileri Ulusal Marşları okunmadan maçın başlamasına sebebiyet verdiler.

15 Haziran, 2014

İsviçre 2 - 1 Ekvador


Dünya Kupası 2014 E Grubu'nun Fransa ile birlikte favorisi gösterilen İsviçre ilk maçında Ekvador'a karşı son dakika golü ile galip gelmeyi bildi. Son dakikalara 1-1 girilirken 90+3'te Seferovic ile golü İsviçre'yi ipten aldı.

15 Temmuz 2014 Buika - Pink Martini Konseri

Süper bir konser Buika ve Pink Martini 15 Temmuz'da Açıkhava’da! Aşkın tutkulu sesi Buika yepyeni albümü “La Noche Mas Larga"nın,


Pink Martini yepyeni albümleri “Dream A Little Dream” yayınlandıktan hemen sonra çıktıkları “Get Happy"nin Avrupa Turneleri kapsamında Türkiye’de ilk defa aynı sahnede 15 Temmuz'da Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda.


Bir çok müziksever açısından konserin Neil Young konseri ile aynı güne denk gelmiş olması tabi ki şansızlık. Artık seçiminiz yapın.

Fildişi Sahili 2 - 1 Japonya


Belkide Afrika kıtasından Dünya Kupası 2014'e katılan ülkeler arasında en merak edilen Fildişi Sahili. Daha önce katıldığı Dünya Kupalarında İkinci tur vizesi daha alamayan Fildişi Sahili daha olgun ve daha güçlü bir kadro ile gelmişti buraya ve gruplarıda nispeten diğer gruplara göre dişlerine göreydi. İlk maçında Keisuke Honda'nın şok golü ile yenik duruma düşsede özellikle Drogba nın 2. yarıda oyuna girmesi ile geriden gelip 2-1 öne geçmeyi bildi.

alt-J Yeni Albüm Haberini Verdi

İngiliz grup alt-j 2 sene önce yayınladıkları An Awesome Wave isimli albümlerinin devamı niteliğinde yeni bir albüm yayınlayacaklarını duyurdu! This Is All Yours adını taşıyacak olan albüm 23 Eylül’de yayınlanacak. Albümde yer alacak olan şarkı listesi şöyle;



01 “Intro”
02 “Arrival In Nara”
03 “Nara”
04 “Every Other Freckle”
05 “Left Hand Free”
06 “Garden Of England”
07 “Choice Kingdom”
08 “Hunger Of The Pine”
09 “Warm Foothills”
10 “The Gospel Of John Hurt”
11 “Pusher”
12 “Bloodflood Pt. II”
13 “Leaving Nara”

Keisuke Honda'dan Biz Daha Ölmedik Vuruşu

Man of the Match

Pazar Sabahı : Cate Le Bon - No God

İtalya 2 - 1 İngiltere


Ölüm Grubunun dev maçında İtalya, İngiltere'yi 2-1 ile geçti. Rahat olmasa da İtalya kupanın favorilerinden olduğunu net bir şekilde gösterdi.

Claudio Marchisio'dan Müthiş Gol

Kolombiya 3 - 0 Yunanistan


2014 Dünya Kupası C Grubu ilk maçında Yunanistan ile karşılaşan Kolombiya 3-0 gibi net skor ile galibiyete uzandı. Kolombiya'ya farkı getiren golleri Armero, Teofilo ve James Rodriguez ile buldu. Gruptan çıkmak için büyük avantaj yakalayan Kolombiya bir sonraki maçını Fildişi Sahili ile oynayacak.

Uruguay 1 - 3 Kosta Rika


Dünya Kupası 2014'te 3. günde 2. sürpriz. Bir çok kişi tarafından Uruguay'ın favori gösterildiği maçta Kosta Rika rakibini net skor ve üstün futbol ile yenmeyi başardı. Maç boyunca epeyce üstü gözüken Kosta Rika haklı bir galibiyet aldı.