17 Şubat, 2014

İstanbul Blue Night Festival 2014

Şehrin merakla beklenen festivali İstanbul Blue Night,  dördüncü kez tüm coşkusuyla geliyor.


Bu sene dördüncü kez gerçekleşecek olan  “İstanbul Blue Night” şehir festivali, şubat ayında İstanbullularla bir kez daha buluşacak ve 28 Şubat’ta final performansları ile eğlenceyi doruğa çıkartacak. Her senenin Şubat ayında İstanbul’u mavinin ruhuna boyayıp, sanatsal ve eğlenceli aktiviteler eşliğinde kutlanan İstanbul Blue Night, 28 Şubat gecesi MAXIM ‘dj set’ (The Prodigy), Craig David DJ Set, R.I.O. ft. U-Jean ve Maceo Plex gibi dev isimlerin yanı sıra Mabel Matiz, Pinhani, DJ Yakuza ve Mehmet Tez gibi yerli isimlerin Beyoğlu’nun en popüler mekanlarında vereceği konserler ve sürpriz sokak aktiviteleriyle adından söz ettirecek.


28 Şubat gecesi Indigo, İstanbul Blue Night kapsamında Prodigy efsanesinin vokali Maxim Reality’i ağırlayacak. MAXIM ‘dj set’ (The Prodigy) performansında Maxim, Prodigy’nin konserleri sırasında sahne arkasında çaldığı mix’leri İstanbullu dans tutkunlarıyla paylaşacak.

Ünlü R&B şarkıcısı Craig David ise Roxy’de gerçekleştireceği DJ performansı ile bu yıl çıkaracağı albüm öncesinde ilk kez İstanbullu hayranlarıyla buluşacak. Performansı sırasında en sevdiği şarkıları çalacak olan Craig David, sürpriz vokalleriyle de hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatacak.


Bu iki dev ismin yanı sıra son yıllarda dans listelerinde PartyShaker, Summer Jam, Sunshine, Turn This Club Around gibi hitleriyle ilk sıralarda yer alan ve Youtube’da izlenme rekorları kıran ünlü dans müzik grubu R.I.O., son dönemde elektronik müziğe damgasını vuran Maceo Plex, dönemin parlayan yıldızı Mabel Matiz ve Kavak Yelleri dizisinin unutulmaz şarkılarına imza atan Pinhani gibi isimler de Beyoğlu’nun en popüler mekanlarında verecekleri konserlerle İstanbul Blue Night eğlencesine katılacaklar.

Aynı gece Beyoğlu’nun pek çok noktasında farklı müzik türleri ve DJ performansları ile farklı zevklere hitap edecek olan İstanbul Blue Night’tan haberler için takipe olun.

İstanbul Blue Night 28 Şubat Programı:

MAXIM ‘dj set’ (The Prodigy) + DJ Murat Uncuoğlu– Indigo – (01:00 – 11.30)
Craig David DJ Set – Roxy  - 23:00
R.I.O. ft. U-Jean – Rehab – 00:00
Mabel Matiz – Jolly Joker - 22:00
Pinhani – Hayal Kahvesi – 22:30
DJ Ema Stokholma - Date – 23:00
Mehmet Tez – Babylon Lounge – 22:00
Hüseyin Karadayı – Olimpia – 23:30
Melis Balcılar & Orkestrası – Apera – 23:00
Lowearth / DJ Yakuza / Gökberk – Propaganda – 00:00
DJ Nikita – Faces – 00:30
Art Diktatör & Haossaa – Peyote – 23:00
DJ Gökhan Uzelli – 50 Bistro – 23:00
Proxy – Machine Club – 01:00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder