26 Kasım, 2013

Akustik Gold Konserleri : Doğan Duru & Güneş Duru

AKUSTİK GOLD KONSERLERİ ROXY'DE BAŞLIYOR!

Akustik Gold, Türkiye'nin önde gelen müzisyenlerinin konuk sanatçılarla birlikte sahne alacağı ve kendi albümleri dışında parçaları da yorumlayacağı akustik performansları Roxy sahnesine taşıyor.



Akustik Gold konser serisinin ilk konukları inBeTwin projesiyle sahne alacak olan Doğan Duru & Güneş Duru kardeşler. Rock dünyasının en aykırı gruplarından Redd'in solisti Doğan Duru ve gitaristi Güneş Duru özel bir konser için Redd'den bağımsız olarak yıllar sonra ilk kez birlikte sahneye alıyor.

Üniversite yıllarında İstanbul barlarında cover şarkılar çalan Duru kardeşler Redd'le başladıkları profesyonel müzik kariyerlerine bugüne kadar altı albüm ve bir konser DVD'si sığdırdı. Akustik Gold Konserleri kapsamında 27 Kasım Çarşamba gecesi Roxy sahnesine çıkacak olan Doğan ve Güneş Duru bu özel gecede sevdikleri, hayatlarında yer eden, müzikal olarak etkilendikleri yerli ve yabancı cover şarkılara yer verecek.

Akustik Gold serisinde önümüzdeki aylarda Bülent Ortaçgil, Mehmet Erdem, Birsen Tezer, Malt gibi müzisyenler / gruplar yepyeni akustik projeleri ile yer alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder